KIN gaat internationaal!

Wist u dat NAC Breda B.V. als eerste voetbalclub in Nederland, in 1998 veldverwarming liet aanleggen en dat KIN Installatietechniek de technische installaties heeft geïnstalleerd en dat @RKC Waalwijk al snel volgde?

Maar het gaat verder. Zo kreeg KIN onlangs weer een opdracht van Sports Pitch Systems voor de technische installatie voor een veldverwarming. Dit keer voor een trainingslocatie van een voetbalclub over de grens, namelijk FC Copenhagen in Denemarken.

Een mooie opdracht waarvoor KIN onlangs in ‘eigen huis’ een Skid (een frame waarop de verschillende (installatie)componenten kunnen worden gemonteerd) prefabriceerde. Inmiddels is de Skid veilig op de plek van bestemming aangekomen en hebben KIN monteurs de oversteek gemaakt naar Kopenhagen. Daar zijn zij gestart met de montage van de opbouw van de installatie. De installatie is door KIN geheel gemonteerd en Sports Pitch heeft de veldleidingen aangesloten op de verwarmingsinstallatie waarna het geheel op druk gezet is.

De beurt is nu aan de lokale installateur. Nadat deze de TSA aan de primaire kant heeft aangesloten en warmte kan leveren, gaat KIN de laatste montage bekabeling werkzaamheden uitvoeren en de benodigde software laden. Daarna wordt het geheel functioneel getest. Wordt vervolgd!