Nieuws

Nieuwjaarsbijeenkomst

Geplaatst op 18 januari 2019

Gisteren onze interessante en gezellige nieuwjaarsbijeenkomst gehad. Ook het buffet van Traiteur en Catering Rommens was weer heerlijk!

Meer lezen

De beste wensen!

Geplaatst op 21 december 2018

KIN Installatietechniek wenst u fijne feestdagen en een prachtig 2019!🎄✨

Meer lezen

Sinterklaas bij KIN

Geplaatst op 27 november 2018

Sinterklaas kon de kindjes van KIN Installatietechniek natuurlijk niet overslaan. Samen met zijn Pieten heeft hij afgelopen zaterdag voor een gezellige middag met veel kado's gezorgd!

Meer lezen

Hoogtepunt

Geplaatst op 25 oktober 2018

Ons project Politiekantoor in Bergen op Zoom heeft een hoogtepunt behaald;  het hoogste punt is bereikt! Dit blijft een mooi moment, wat uiteraard gevierd moet worden. En dit is gevierd met een lekkere vette hap!

Meer lezen

Melanchthon Kralingen

Geplaatst op 23 oktober 2018

Opening Melanchthon school Vorige week was de officiële opening van Melanchthon te Kralingen. Het is een mooie school geworden waar de gebruiker veel plezier van zal hebben. Een mooie prestatie van het bouwteam.

Meer lezen

KIN fiets

Geplaatst op 28 september 2018

Fietsend de bouw over! Dat kunnen onze monteurs voortaan op het project Neele-Vat op de Maasvlakte. Op dit distributiecentrum van zo'n 22.000 m² worden per dag heel wat meters te voet afgelegd. Door de komst van onze eigen KIN fietsen, komen de monteurs sneller van A naar B binnen de bouw. Deze mooie fietsen zullen...

Meer lezen

100.000 banen .NL

Geplaatst op 23 maart 2017

Landelijk bureau OTIB is bij KIN op bezoek geweest voor een opname voor 100000banen.nl over werknemers met een beperking. Zie hieronder het filmpje.

Meer lezen

Nieuwbouw Vitalis College in Breda

Geplaatst op 17 oktober 2016

Aan Biesdonkweg 33 in Breda wordt gewerkt aan het nieuw te bouwen onderkomen voor het Vitalis College, een praktijkgericht regionaal opleidingscentrum aan de noordzijde van Breda. KIN Installatietechniek is er trots op daar de werktuigbouwkundige installatietechniek te mogen realiseren. De door KIN Installatietechniek te realiseren gebouw gebonden installaties bestaan onder andere uit: hemelwaterafvoeren binnenriolering koud- en...

Meer lezen

KIN Installatietechniek met Lidl in InstallatieNieuws

Geplaatst op 29 augustus 2016

KIN Installatietechniek staat met een uitgebreid stuk over megaproject Distributiecentrum Lidl te Waddinxveen in InstallatieNieuws.  Op bladzijde 7 van de uitgave van 25 augustus 2016. Klik op de link hieronder om de pagina te openen en het stuk te lezen. http://paper.installatienieuws.com/open/c50209af#p7

Meer lezen