Nieuws

Brabant Bouwt – 10 & 11 april – Beursgebouw Eindhoven

Geplaatst op 26 maart 2019

KIN op woensdag en donderdag 10 en 11 april a.s. op de vakbeurs Brabant Bouwt (standnummer 19) Brabant Bouwt is dé vakbeurs voor de bouwsector van Zuid-Nederland. Een beurs die ondernemers, leveranciers en opdrachtgevers bij elkaar brengt om bij te praten of om zaken te doen. Een unieke kans om 120 bedrijven en interessante personen...

Meer lezen

Nieuwjaarsbijeenkomst

Geplaatst op 18 januari 2019

Gisteren onze interessante en gezellige nieuwjaarsbijeenkomst gehad. Ook het buffet van Traiteur en Catering Rommens was weer heerlijk!

Meer lezen

De beste wensen!

Geplaatst op 21 december 2018

KIN Installatietechniek wenst u fijne feestdagen en een prachtig 2019!🎄✨

Meer lezen

Sinterklaas bij KIN

Geplaatst op 27 november 2018

Sinterklaas kon de kindjes van KIN Installatietechniek natuurlijk niet overslaan. Samen met zijn Pieten heeft hij afgelopen zaterdag voor een gezellige middag met veel kado's gezorgd!

Meer lezen

Hoogtepunt

Geplaatst op 25 oktober 2018

Ons project Politiekantoor in Bergen op Zoom heeft een hoogtepunt behaald;  het hoogste punt is bereikt! Dit blijft een mooi moment, wat uiteraard gevierd moet worden. En dit is gevierd met een lekkere vette hap!

Meer lezen

Melanchthon Kralingen

Geplaatst op 23 oktober 2018

Opening Melanchthon school Vorige week was de officiële opening van Melanchthon te Kralingen. Het is een mooie school geworden waar de gebruiker veel plezier van zal hebben. Een mooie prestatie van het bouwteam.

Meer lezen

KIN fiets

Geplaatst op 28 september 2018

Fietsend de bouw over! Dat kunnen onze monteurs voortaan op het project Neele-Vat op de Maasvlakte. Op dit distributiecentrum van zo'n 22.000 m² worden per dag heel wat meters te voet afgelegd. Door de komst van onze eigen KIN fietsen, komen de monteurs sneller van A naar B binnen de bouw. Deze mooie fietsen zullen...

Meer lezen