KIN helpt besparen

Energiekosten zijn één van de hogere vaste lasten posten. Door de constante doorontwikkeling van installatietechniek is het mogelijk om flink te besparen op energiekosten. Met KIN weet u zeker dat u de nieuwste en meest innovatieve technieken op maat aangeboden krijgt. Zo verdient u de investering op lange termijn dubbel terug. Als installateur geeft KIN u graag tips hoe u zelf kunt besparen op uw energiekosten.

Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.

KIN is maatwerk

KIN Installatietechniek B.V. is een middelgrote organisatie met ongeveer 80 medewerkers en maakt onderdeel uit van DGtC: een groep van 16 familiebedrijven actief in de technische dienstverlening. Afhankelijk van de aard van het project opereren de bedrijven zelfstandig, dan wel gezamenlijk. De keuze voor de werkwijze wordt gebaseerd op basis van vereiste specialismen en de grootte van het project.

Onze activiteiten richten zich op advies, ontwerp, installatie en onderhoud van:

  • Duurzame energie
  • Ventilatie/luchtbehandeling
  • Loodgieterswerk
  • Airconditioning
  • Verwarming

Wij werken met een hecht team van hoogopgeleide medewerkers. Professionals op het gebied van moderne installatietechniek met jarenlange ervaring waardoor ze vaak vaak verrassende en kostenbesparende oplossingen aandragen.

KIN: innovatieve ideeën

KIN is innovatief. Altijd al geweest. Dat heeft alles te maken met de mentaliteit van onze technisch onderlegde medewerkers. Als we niet direct een oplossing weten, bedenken we er één. Alleen of samen met één van de andere technische bedrijven uit onze holding DGtC. Op deze manier hebben we een enorme kennis opgebouwd op het gebied van installatietechniek en regeltechniek. We bieden integrale oplossingen voor het ontwerp, de realisatie en het beheer van gebouwgebonden installaties in de utiliteits- en woningbouw. In onze werkplaats prefabriceren we de installaties zover als mogelijk. Dat bespaart u tijd en kosten.