Over KIN

ALLROUND EN GEÏNTEGREERD

Van oudsher staat KIN voor installatietechniek. Maar dankzij het innovatieve karakter en onze ambitieuze groei dekt die term al lang niet meer de lading. Tegenwoordig is KIN een allround installatiebedrijf. Sterk op het gebied van werktuigbouw en regeltechniek en gespecialiseerd in verregaande systeemintegratie. Door uitstekende service, beheer en onderhoud te bieden worden we door klanten betrouwbaar genoemd.

Transformatie van gebouwen komt steeds vaker voor. De afgelopen jaren heeft KIN diverse transformatie projecten succesvol gerealiseerd. Dat maakt KIN tot een betrouwbare partner met kennis en know-how in transformatie projecten.

Marktsegmenten KIN

Het maakt niet uit in welke branche u zit. Door meer dan 100 jaar ervaring is KIN van alle markten thuis. Of het nu gaat om:

  • Onderwijs
  • Bedrijfshuisvesting
  • Gezondheidszorg
  • Duurzame woningbouw
  • Sport & Recreatie

AFSPRAAK IS AFSPRAAK

Waar u KIN ook voor inschakelt, u kunt altijd op ons vertrouwen. Hoe groot, complex of technisch ingewikkeld een project ook is. Veel bedrijven leveren technische installaties, KIN levert meer op technisch, economisch en financieel gebied. We denken mee en bieden zekerheid. Gegarandeerde kwaliteit en bouwtijd, voor de afgesproken prijs.

KIN HELPT BESPAREN

Energiekosten lopen door overheidsmaatregelen steeds meer op. Door de constante doorontwikkeling van installatietechniek is het mogelijk om flink te besparen op energiekosten. Met KIN weet u zeker dat u de nieuwste en meest innovatieve technieken op maat aangeboden krijgt. KIN geeft u graag tips hoe u zelf kunt besparen op uw energiekosten.

TOEGEVOEGDE WAARDE

Wij bieden altijd een totaaloplossingen en ook voor duurzame oplossingen bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt de diensten van KIN inzetten op diverse vlakken: bestekswerken, het participeren in een bouwteam of het uitwerken van uw specifieke wensen, we bieden altijd een toegevoegde waarde.