Over KIN

KIN INSTALLATIETECHNIEK

In Zuid-Nederland is KIN Installatietechniek al jaren een bekende naam. Met ruim 70 medewerkers en een omzet van circa 13 miljoen euro op jaarbasis zijn we één van de grotere installateurs in deze regio. Binnen de regio zijn we ook het sterkst: dichtbij onze klanten en 24 uur per dag bereikbaar.

ALLROUND EN GEÏNTEGREERD

Van oudsher staat KIN voor installatietechniek. Maar dankzij het innovatieve karakter en onze ambitieuze groei dekt die term al lang niet meer de lading. Tegenwoordig is KIN een allround installatiebedrijf. Sterk op het gebied van werktuigbouw en regeltechniek en gespecialiseerd in verregaande systeemintegratie. Door uitstekende service, beheer en onderhoud te bieden worden we door klanten betrouwbaar genoemd.

KIN IS OVERAL

U vindt KIN in diverse sectoren. Van kantoren, industrie en overheid tot woningbouw, sport en gezondheidszorg. Eigenlijk overal waar behoefte is aan installatietechniek. Ook de projecten lopen sterk uiteen. Op deze website vindt u meer informatie over enkele van onze referentieprojecten.

AFSPRAAK IS AFSPRAAK

Waar u KIN ook voor inschakelt, u kunt altijd op ons vertrouwen. Hoe groot, complex of technisch ingewikkeld een project ook is. Veel bedrijven leveren technische installaties, KIN levert meer! Op technisch, economisch en financieel gebied. We denken mee en bieden zekerheid. Gegarandeerde kwaliteit en bouwtijd, voor de afgesproken prijs.