Over KIN

KIN Installatietechniek: meer dan alleen techniek

Meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van installatietechniek, dat kan niet iedereen zeggen. Expert dus. Maar in de loop van de jaren gaat het bij KIN om meer dan alleen techniek. Natuurlijk vinden wij het belangrijk om innovatief te zijn, zodat een installatie duurzaam en energiebesparend is, maar zeker zo belangrijk vinden wij het dat u, uw personeel óf uw klanten kunnen verblijven in een comfortabel binnenklimaat. Oók met de energietransitie en het verplichte kantoorlabel C voor de deur.  Met ruim 65 ervaren en gespecialiseerde medewerkers zorgen wij hiervoor, of het nu om een appartementencomplex, zwembad, distributiecentrum of transformatie van een kantorencomplex gaat.

Maar het gaat verder, want je moet 24/7 op een installatie kunnen vertrouwen. Daarom onderhoudt, monitort en beheert ons aftersales team de installatie, desgewenst op afstand.

Kortom, KIN Installatietechniek: meer dan alleen techniek.

Marktsegmenten KIN

Het maakt niet uit in welke branche u zit. Door meer dan 100 jaar ervaring is KIN van alle markten thuis. Of het nu gaat om:

  • Onderwijs
  • Bedrijfshuisvesting
  • Gezondheidszorg
  • Duurzame woningbouw
  • Sport & Recreatie

AFSPRAAK IS AFSPRAAK

Waar u KIN ook voor inschakelt, u kunt altijd op ons vertrouwen. Hoe groot, complex of technisch ingewikkeld een project ook is. Veel bedrijven leveren technische installaties, KIN levert meer op technisch, economisch en financieel gebied. We denken mee en bieden zekerheid. Gegarandeerde kwaliteit en bouwtijd, voor de afgesproken prijs.

KIN HELPT BESPAREN

Energiekosten lopen door overheidsmaatregelen steeds meer op. Door de constante doorontwikkeling van installatietechniek is het mogelijk om flink te besparen op energiekosten. Met KIN weet u zeker dat u de nieuwste en meest innovatieve technieken op maat aangeboden krijgt. KIN geeft u graag tips hoe u zelf kunt besparen op uw energiekosten.

TOEGEVOEGDE WAARDE

Wij bieden altijd een totaaloplossingen en ook voor duurzame oplossingen bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt de diensten van KIN inzetten op diverse vlakken: bestekswerken, het participeren in een bouwteam of het uitwerken van uw specifieke wensen, we bieden altijd een toegevoegde waarde.