Maatwerk

KIN Installatietechniek is een toonaangevend en veelzijdig installateur. Bij ons staat besparing, ontzorging en duurzaamheid voorop. Met meer dan 100 jaar ervaring is KIN Installatietechniek van alle markten thuis. Er is geen branche waar KIN geen installaties heeft gemaakt. Zowel voor particulieren als voor kantoren, woningbouwprojecten, gezondheidszorg, overheidsgebouwen, onderwijspanden en industriƫle gebouwen. We creƫren totaaloplossingen toegesneden op de organisatie, werknemers, wensen en omstandigheden.

KIN helpt u aan de juiste installaties, hoe complex deze soms ook zijn. We denken met u mee en realiseren dat u zorgeloos kunt genieten van een goede en duurzame installatie. Door het groot aantal opdrachtgevers, is KIN specialist in maatwerk. Immers is geen enkel project en geen enkele installatie standaard.

Toegevoegde waarde

Wij bieden altijd een totaaloplossingen en ook voor duurzame oplossingen bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt de diensten van KIN inzetten op diverse vlakken: bestekswerken, het participeren in een bouwteam of het uitwerken van uw specifieke wensen, we bieden altijd een toegevoegde waarde.