Regeltechniek

Vaak staan we er niet bij stil, maar techniek omringt ons overal. Ieder gebouw, groot of klein, zit boordevol technische installaties. Zo regelen we de temperatuur, laten we de apparaten werken, stroomt het water en zorgen we ervoor dat alles naar behoren functioneert. KIN Installatietechniek zorgt er niet alleen voor dat al deze systemen op de juiste wijze zijn geïnstalleerd en functioneren, we verzorgen ook het onderhoud en de regeltechniek.

Regeltechniek

Met regeltechniek meten we de werking van de installaties in uw pand en vergelijken we de uitkomst met de gewenste waarde. Wanneer deze resultaten van elkaar afwijken, sturen we het systeem bij. Een stabiel systeem leidt sneller tot gewenste resultaten.

Controle op afstand

We ontzorgen onze klanten door het beheer van de werktuigkundige installaties over te nemen en op afstand de apparatuur te volgen en controleren op werking en gestelde capaciteiten door middel van een gebouwbeheersysteem (GBS). Wanneer dit nodig blijkt, worden de juiste aanpassingen gedaan om de energiekosten zo laag mogelijk en het klimaat zo aangenaam mogelijk te houden.