Voor thuis

Geen zorgen

Nederland gaat van het gas af. KIN kan u daarbij helpen, KIN ontwerpt en levert duurzame warmtepompsystemen voor de woningbouw. Binnen Brabant is KIN Installatietechniek specialist op het gebied van warmtepompsystemen. Wij kunnen u uitgebreid adviseren over de complete warmtepompinstallatie en het bijbehorende bodemsysteem. Daarnaast installeren we alle facetten en ontzorgen u met regelgeving en vergunningen. Zo heeft u geen omkijken naar het warmtepompsysteem en is er minimale kans op storingen.

Storingen

Heeft u een WarmteGarantiePlan afgesloten bij KIN Installatietechniek, dan staat onze storingsdienst 24/7 voor u klaar. De storingsdienst is bereikbaar via het telefoonnummer 0900 567 1234.

Heeft u geen onderhoudscontract bij KIN Installatietechniek maar wel een storing? Ook dan zijn wij bereikbaar voor u! Echter hebben onze contracthouders voorrang op geen contracthouders. Wilt u dus snel geholpen worden, kies dan voor ons WarmteGarantiePlan.

Service & Onderhoud

KIN Installatie ontwerpt en bouwt niet alleen technische installaties wij onderhouden ze ook voor u. Uw ketel of warmtepomp heeft net als een auto, jaarlijks onderhoud nodig om optimaal te blijven functioneren. Om dat wat aantrekkelijker te maken kunnen bewoners van een straat of een hele wijk een collectief onderhoudscontract bij ons afsluiten. Hoe meer bewoners in het collectief zijn aangesloten, hoe hoger de korting en hoe lager dus de kosten.

WarmteGarantiePlan

Met het WarmteGarantiePlan van KIN wordt uw installatie jaarlijks onderhouden. Uw toestel wordt goed nagekeken en onderhouden volgens de voorschriften van de fabrikant. Het WarmteGarantiePlan heeft meerdere abonnementsvormen waarop u zich kunt abonneren.

Onderhoud eenmaalWarmte Garantie PlanWarmte Garantie Plan PlusWarmte Garantie Plan Compleet
Onderhoud eenmaal per jaarJaJaJa
24-uur storingsdienst beschikbaar voor storingenJaJaJa
Loonkosten voor tussentijds optredende storingen inbegrepenNeeJaJa
Kosten voor vervanging ketelonderdelen inbegrepen (tot 12 jaar)NeeNeeJa